ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ | ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ADVENTURE PARK 2016-2017
15190
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15190,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ADVENTURE PARK 2016-2017

Φίλοι γονείς,

Ο Σύλλογός μας σας καλεί να συμμετάσχετε στην εκδρομή που διοργανώνει φέτος για το Δημοτικό μας  στο ψυχαγωγικό πάρκο:

ADVENTURE PARK / Μαλακάσα,  Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η εκδρομή παρέχεται δωρεάν για τις μαθήτριες και τους μαθητές του δημοτικού μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας του Συλλόγου μας προς τα μέλη του.

Για λόγους καλύτερης οργάνωσης και ασφάλειας, το πάρκο μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 (διακόσια) παιδιά (δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων γονέων), γι’ αυτό και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετάσχουν, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνοδεύονται από ένα γονέα, τα στοιχεία του οποίου θα αναγράφονται στη δήλωση συμμετοχής. Προς διευκόλυνση των γονέων, παρέχεται η δυνατότητα να συνοδεύουν άλλο ένα μαθητή, εκτός από το/τα παιδιά τους.

Για τους γονείς που θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους, το κόστος συμμετοχής είναι € 15 (δεκαπέντε ευρώ) και περιλαμβάνει: μεταφορά με πούλμαν από και προς το χώρο του σχολείου μας, δεκατιανό / γλυκίσματα, μεσημεριανό φαγητό, καφέ και μικρό μπουκάλι νερό από το αναψυκτήριο – καφετέρια του πάρκου. Για όσους γονείς επιθυμούν να ανέβουν στις εναέριες διαδρομές το κόστος θα είναι επιπλέον € 20 (είκοσι ευρώ) και θα πρέπει να καταβληθεί στο ταμείο του πάρκου την ημέρα της εκδρομής.

Για τα παιδιά, η δωρεάν παροχή της εκδρομής από το Σύλλογό μας, περιλαμβάνει: μεταφορά με πούλμαν από και προς το χώρο του σχολείου μας, εκπαίδευση, έως τρεις ώρες εναέριες διαδρομές, δεκατιανό / γλυκίσματα, μεσημεριανό φαγητό και μικρό μπουκάλι νερό από το αναψυκτήριο – καφετέρια του πάρκου.

Το φαγητό που αναφέρεται πιο πάνω είναι ποικιλία από πίτσες από το menu της Pizza Fun οι οποίες θα φτάσουν ζεστές στο χώρο του πάρκου.

Date
Category
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ 2016-2017