ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ | ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» 2016-2017
15150
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15150,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» 2016-2017

-Θα αφήνατε το παιδί σας μόνο του στο πάρκο χωρίς επιτήρηση;
-Θα δίνατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας στο παιδί σας αν δεν είχε δίπλωμα;
-Θα εμπιστευόσασταν το παιδί σας σε έναν άγνωστο;

Τα θεμέλια για την ορθή χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά μπορούμε να τα χτίσουμε εμείς, γονείς και εκπαιδευτικοί. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια θεατρική παράσταση μαθαίνει στα παιδιά με τρόπο άμεσο και διασκεδαστικό να αναγνωρίζουν και να θωρακίζονται απέναντι σε κινδύνους όπως: λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων από αγνώστους, αποκάλυψη στοιχείων, συναντήσεις με αγνώστους στο διαδίκτυο, δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών, ρατσισμός.

Η θεατρική παράσταση «Φάρμα του Διαδικτύου» σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου-Saferinternet.gr αποτέλεσε το κεντρικό γεγονός πανελλήνιας εκστρατείας ενημέρωσης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η παράσταση θα προβληθεί στις 13/03/2017 στο θέατρο του Δημοτικού «’Αγιος Διονύσιος» ως μια προσφορά του Συλλόγου μας προς τους μαθητές του Δημοτικού μας, στα πλαίσια γενικότερων δράσεων και ενημέρωσης που σχεδιάζουμε στο διάστημα του Μαρτίου 2017, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη χρήση του.

Date
Category
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ 2016-2017